castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


¿L’ESGLÉSIA CATÒLICA A HOLANDA VA FER CASTRAR A NENS?

Inimaginable!

L’agència Belga va publicar el 17 de març d’enguany a les 8 H 43 ‘am, un breu comunicat que va ser publicat a les 8 am 54 en la pàgina web de la Ràdio Télévision Belge RTBF, i que reproduïm textualment a continuació.

“L’Església Catòlica dels Països Baixos va fer castrar a diversos menors d’edat en el transcurs dels anys 50. L’objectiu era “curar” a aquests joves de la seva conducta homosexual, va escriure el dissabte el diari holandès NRC Handelsblad.
Un dels casos, si més no, és el d’un jove del que van abusar sexualment els “germans” en un col•legi catòlic. La Comissió Deetman, que investiga l’abús sexual infantil dins de l’Església neerlandesa, va ser informada per correu d’aquests casos de castració, però no ho esmenta en el seu informe final. La comissió ha indicat que amb la informació rebuda no era possible dur a terme una major investigació sobre aquests presumptes fets.
El diari holandès ha investigat les acusacions i va dir que va trobar indicis de deu casos de castració. ”

La informació és tremenda i seria molt greu si es confirma. Seria sorprenent que el diari holandès s’arrisqués en un assumpte tan seriós, sense l’evidència del que diu. Pensàvem que ja ho havíem vist tot en casos de pedofília, però ja no podem sorprendre’ns de res.
Continuarà
Distribuït per: http://associations.midiblogs.com

Més informació a: http://www.elmundo.es/elmundo/2012/03/17/internacional/1331984649.html

Publicat el 18 Marzo 2012 per Padc | Arxivat a Ateus