castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


CAMPANYA APOSTASIA

Des de fa anys  a la nostra societat moltes persones intenten, infructuosament, que els sigui reconegut el seu desig d’abandonar la fe catòlica en la que van esser inclosos, sense el seu consentiment, es a dir apostatar, i a que els sigui reconegut per l’església.

Malauradament els diferents bisbats han posat totes les través possibles per evitar el que es un dret humà fonamental: la llibertat de consciència.

Els intents d’implicar la classe política en la defensa de la llibertat dels ciutadans i ciutadanes han xocat amb un blocatge casi total, l’església es serveix dels seus acòlits dins molts partits polítics per desviar el tema cap a una via morta.

La justícia, trufada de fonamentalistes religiosos, no ha estat capaç de defensar els ciutadans de tant abús i injustícia, segurament molts jutges no son conscients que tenen una tendència escorada a favor de l’església o si en son conscients ho fan convençuts que s’estan guanyant el cel a l’obeir al seu deu i no a les lleis humanes.

Nosaltres conscients de la demanda social del reconeixement del dret a l’apostasia i compromesos amb la llibertat de consciència, hem decidit proposar als ciutadans i ciutadanes  de Catalunya que, desprès de prendre una decisió meditada sobre el seu abandó de la fe, puguin disposar d’un document que acrediti aquest extrem amb independència de la mala voluntat de l’església i dels polítics, avalats per una justícia que no respon a les necessitats d’una societat aconfessional i laica, que no vol fer-los el reconeixement formal ni documentat de la “defecció formal” de la fe.

Si així ho voleu ompliu aquest formulari. Podeu demanar que imprimim nosaltres el certificat i el trametem per correu, pagant 5 € per costos de producció i tramesa, i rebreu a mes un carnet d’apòstata on desprès de firmar queda clar que no voleu cerimònies religioses en cas de defunció. O podeu imprimir a casa gratuïtament el certificat.

Les dades personals que ens trameteu seran exclusivament utilitzades per aquesta campanya i en cap cas transferides a tercers sense el vostre consentiment.


Fes clic aqui per a anar a la pàgina de
Sol.licitut del Certificat d’Apostasia
.

Publicat el 29 Abril 2013 per Padc | Arxivat a Ateus