castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Terulia del divendres 1 de juny 2012: DEBAT SOBRE LES PROPERES CAMPANYES

Amics de la tertúlia dels ateus i lliurepensadors:

El divendres, 1 de juny, puntualment a les 19.00 hores, farem la tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya al Cafè Restaurant Estruch al carrer Bailen, 219, (a l’alçada d’Antoni Maria Claret). Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per a aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local o en algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.

Els mitjans de transport públic més propers al “Café Restaurant Estruch” són les línies 4 (parada Joanic) i 5 (parada Verdaguer) del metro, i les línies d’autobús 15, 20, 45, 47, 55 i 114.

Hem arribat al final del “curs”, i és necessari i convenient, descansar a l’estiu, és per això que per al dia 1 i primer divendres del mes de juny, us proposem:
1 – Que intercanviem punts de vista i opinions personals, tractant de valorar la feina feta fins ara, l’abast dels seus objectius, els seus encerts i les seves deficiències.
2 – Que discutim propostes, perquè el CONGRÉS del lliure pensament, que es desenvoluparà, al llarg del proper curs, tingui el major impacte possible, en l’entorn social on ens movem. La primera sessió ja està programada, i s’efectuarà el 20 de setembre a l’Ateneu de Barcelona. Amb el format d’una conferència debat, tractarem sobre el Concordat que Espanya manté amb el Vaticà, .amb la presentació del Dr. Santiago Castellà del Departament de Dret Públic de la URV Recentment Rajoy ens ha recordat, sobre l’exigència del pagament de l’IBI, per les propietats de l’Església catòlica, que l’acord amb l’estat del Vaticà, no el pensa qüestionar.
3 – Que opinem sobre el significat i abast de la campanya que des de ja, hem llançat sobre l’apostasia.
Us esperem a tots aquells que aspireu a canviar aquest món i la societat que ens ha tocat viure.
salut
PD: Ens sembla molt interessant la lectura de l’article que s’ha publicat a Rebelión (http://www.rebelion.org/noticia.php?id=150351), per Samuel Garcia Arencibia, que tracta sobre l’IBI, així com el diferent tracte donat a la constitució de la II ª República, i el que es dóna avui.

 

El viernes, 1 de junio, puntualmente a las 19.00 horas, haremos la tradicional tertulia de Ateos de Cataluña en el Café Restaurant Estruch en la calle Bailen, 219, (a la altura de Antoni Maria Claret). Como es habitual la participación será totalmente abierta a los socios y simpatizantes, y no es necesario confirmar la asistencia. Habrá la posibilidad, para aquellos que lo deseen, de continuar después la conversación con una cena ligera en el mismo local o en algún restaurante cercano, sin guión previo y con toda la libertad que permite la informalidad de la situación.

Los medios de transporte público más cercanos al “Café Restaurant Estruch” son las líneas 4 (parada Joanic) y 5 (parada Verdaguer) del metro, y las líneas de autobús 15, 20, 45, 47, 55 y 114.

 

 

Amigos de la tertulia de los ateos y librepensadores:

Hemos llegado al final del “curso”, y es necesario y conveniente, descansar en verano; es por ello que para el día 1 y primer viernes del mes de junio, os proponemos:
1- Que intercambiemos puntos de vista y opiniones personales, tratando de valorar el trabajo hecho hasta ahora, el alcance de sus objetivos, sus aciertos y sus deficiencias.
2- Que discutamos propuestas, para que el CONGRESO DEL LIBREPENSAMIENTO, que se desarrollará, a lo largo del próximo curso, tenga el mayor impacto posible, en el entorno social donde nos movemos. La primera sesión ya esta programada, y se efectuará el 20 de septiembre en el Ateneu de Barcelona. Con el formato de una conferencia debate, trataremos sobre el Concordato que España mantiene con el Vaticano, con la presentación del Dr. Santiago Castellà del Departament de Dret Públic de la URV. Recientemente Rajoy nos ha recordado, sobre la exigència del pago del IBI, por las propiedades de la Iglesia catòlica, que el acuerdo con el estado del Vaticano, no piensa cuestionarlo.
3- Que opinemos sobre el significado y alcance de la campaña que desde ya, hemos lanzado sobre la apostasía.
Os esperamos a todos aquellos que aspiráis a cambiar este mundo y la sociedad que nos ha tocado vivir.
Salud
PD: Nos parece muy interesante la lectura del articulo que se ha publicado en Rebelión (http://www.rebelion.org/noticia.php?id=150351 ), por Samuel Garcia Arencibia, que trata sobre el IBI, así como el diferente trato dado en la constitución de la IIª República, y el que se da hoy.

 

Aquesta tertúlia, molt diferent de les anteriors, ha tingut el format de pluja d’idees, ha estat prou interessant ja que s’ha centrat en que com , qui i on participar en el Congres del Lliure pensament .
Una sèrie d’alternatives  respecte als continguts , als llocs adients per desenvolupar les activitats, formats dels actes i finalment les persones cabals per portar-les a terme, dona un nombre important de possibilitats, que juntament amb la capacitat de finançament seran estudiades per la Junta de l’associació.


 

Publicat el 29 Mayo 2012 per Padc | Arxivat a Ateus, Tertulias