castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


CALÇOTADA A EL FONOLL, Conca de Barberà

El dissabte 19 de gener d’enguany, ens trobarem, en la tradicional jornada de germanor, a “El Fonoll” poble naturista de la Conca de Barbera, per gaudir d’una excel•lent calçotada vegetariana. Si el temps no acompanya ho farem al menjador cobert.

Si les circumstàncies ho permeten farem una xerrada informativa i debat sobre el “II Congrés de l’Associació Internacional del Lliure pensament” que es celebrà el passat mes novembre, a la ciutat de Mar del Plata, Argentina, com sempre anirà acompanyat de la tisana ateu/naturista.

Si voleu visitar la web d’EL FONOLL aneu a http://www.kadex.com/fonoll/Cat/home.htm

Preu de la calçotada, tot inclòs 10€ (el mateix d’anys anteriors en un esforç que cal d’agrair) com molts ja sabeu el menú es :
• Amanida del temps i del territori
• Mongetes estofades “EL FONOLL”
• Calçots amb salsa especial del “Fonoll de la Conca”
• Pa, aigua i vi de la terra,  i fruita.

Els carnívors que vulguin, poden portar-se les viandes i podran fer servir la barbacoa.

Els que decidiu venir, i per poder comprar els queviures necessaris, cal que aviseu trametent un correu a info@ateus.org amb el nombre de persones que sereu, el mes aviat possible.

Si algú no disposa de transport poseu-vos en contacte al telèfon 696.505.636.

Salut

 

Planell per arribar:

COM ARRIBAR:

1- EN VEHÍCLE

Des de Zona Barcelona:
Cal pendre l’autovia N-II fins a Igualada o la Panadella després cap a Sta. Coloma de Queralt i al arribar-hi hi ha una desviació a la dreta a Vallafogona de Riucorb i 2 Km més enllà entre Vallfogona i Guimerà hi ha el “Mas de la Cadena” on hi ha un indicador de CAMÍ AL FONOLL davant d’una monumental i antiga xemeneia.

Des de Zona Tarragona:
Per venir-hi cal arribar a Sarral (prop de la sortida d’autopista núm.10), i a la 2ª cruïlla a la dreta, passat un pont, agafar la desviació a FORÉS. De Forés a Passanant, a uns 3 Km de Forés trobareu una cruïlla asfaltada a la dreta amb un indicador que diu CAMÍ AL FONOLL (com a referència queda entre les cruïlles de SALA de COMALATS i LA GLORIETA que són a l’esquerra) que porta directament al Fonoll en la primera cruïlla a la dreta.

Des de Zona Lleida i interior:
Cal aribar fins a Tàrrega per l’autovia N-II o eix transversal llavors agafar la carretera direcció a Tarragona, a 9 Km a l’esquerra cap a GUIMERÀ i 2 Km després hi ha una xemeneia y el “Mas de la Cadena” a la dreta hi ha una pista amb un indicador de CAMÍ AL FONOLL 3 Km cap el sud.

2- EN BUS

(Hispano Igualadina. Tel: 933-396-364)

Surt diàriament de l’estació de Sants un autobús, que arriba al Mas de la Cadena entre Guimerà i Vallfogona, cruïlla a 3 Km del Fonoll.
El preu aproximat és de 9 €. Si ens aviseu al 977-266-138 anticipadament us recullirem en vehícle gratuïtament.

 

3- EN TREN i TAXI

També us pot apropar el tren a l’estació de Montblanc que arriba a les 9h del matí, o a l’estació de Tàrrega. Fins al Fonoll hi ha uns 20 i 18Km en taxi respectivament.

Us hi esperem

Publicat el 14 Enero 2013 per Padc | Arxivat a Ateus