castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Tertulia sobre la mort (divendres 1 de febrer, a les 19,00 hores)

El divendres 1 de febrer, a les 19,00 hores, es celebrarà la tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya. Com és habitual la participació és totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació. La tertúlia es farà al “Cafè del Centre”, carrer Girona 69, al barri de l’Eixample de Barcelona.

La tertúlia d’aquest mes es titularà “la mort”, i girarà en torn a tots els temes que habitualment es relacionen amb aquesta qüestió: Què és la mort? En quin moment podem considerar que una persona mor? Té sentit parlar d’una vida després de la mort? És la por a la mort el fonament de la religió? Per què tantes persones creuen en la “vida eterna”? Com influeixen totes aquestes qüestions en la nostra concepció del món i en la nostra vida quotidiana?

Els mitjans de transport públic més propers per accedir al “Cafè del Centre” són la línia 4 del metro (parada Girona), la línia 2 (parada Plaça Tetuan) i la línia 4 (parada Passeig de Gràcia), així com les línies d’autobús 7, 50, 54 i 56 (Gran Via), 47 (Bruc) i 43 i 44 (València).

Publicat el 28 Enero 2008 per Padc | Arxivat a Ateus, Novedades, Tertulias