castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Tertúlia 12-4-2013: Els origens del cristianisme II. Projecció de la pel·licula AGORA

A la darrera tertúlia vàrem decidir passar la pel•lícula “AGORA”  per seguir el debat sobre l’origen, fonts, arrels, etc del cristianisme. Veure a la convocatòria de la tertúlia anterior, de l’u de març, la bibliografia recomanada

El proper divendres 12 d’abril, al local social, c/Daoiz i Velarde, 30 de Barcelona (al barri de Sants) a les 18.30 hores, puntualment, iniciarem la projecció de l’esmentada pel•lícula d’en Alejandro Amenabar . Duració 126 minuts, per això serem molt puntuals, no recomanada per menors de 13 anys.

L’acció es desenvolupa a Alexandria al S. IV, on els cristians destrueixen la biblioteca i persegueixen Hipatia, l’astrònoma conservadora de la biblioteca.

Com que hem abonat els drets d’autor i no cobrarem entrada, s’admetran donatius per fer front a aquesta despesa.

Si el debat posterior fos interessant, I el temps no ens arribes, faríem una segona sessió nomes de debat, en data i lloc a determinar.

Animeu-vos que si l’experiència surt be projectarem mes pel•lícules per il•lustrar alguns temes.

En la última tertulia decidimos pasar la película “AGORA” para seguir el debate sobre el origen, fuentes, raíces, etc. del cristianismo. Ver en la convocatoria de la tertulia anterior, del uno de marzo, la bibliografíaa recomendada.

El próximo viernes 12 de abril, en el local social, c / Daoiz y Velarde, 30 de Barcelona (en el barrio de Sants) a las 18.30 horas, puntualmente, iniciaremos la proyección de dicha película de  Alejandro Amenabar. Duración 126 minutos, por eso vamos a ser muy puntuales, no recomendada para menores de 13 años.

La acción se desarrolla en Alejandría en el S. IV, donde los cristianos destruyen la biblioteca y persiguen Hipatia, la astrónoma conservadora de la biblioteca.

Como hemos abonado los derechos de autor y no cobraremos entrada, se admitirán donativos para hacer frente a este gasto.

Si el debate posterior fuera interesante, Y el tiempo no nos diera de si suficientemente, haríamos una segunda sesión sólo de debate, en fecha y lugar a determinar.

Animaros que si la experiencia sale bien proyectaremos mes películas para ilustrar algunos temas.

Publicat el 7 Abril 2013 per Padc | Arxivat a Ateus, Tertulias