castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Tertúlia del divendres 7 de juny. La Llei de Llibertat de consciència

 

El divendres, 7 de juny, puntualment a les 19.00 hores, farem la tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya al Cafè Restaurant Estruch al carrer Bailen, 219, (a l’alçada d’Antoni Maria Claret). Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per a aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local o en algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.
Els mitjans de transport públic més propers al “Café Restaurant Estruch” són les línies 4 (parada Joanic) i 5 (parada Verdaguer) del metro, i les línies d’autobús 15, 20, 45, 47, 55 i 114.
El tema en que ens centrarem  serà un debat sobre les diferents alternatives presents a la societat per modernitzar l’antiga Llei de llibertat religiosa i transformar-la en una Llei de Llibertat de Consciència. Podeu trobar els documents sobre els que planarà la tertúlia a http://documentosracionales.blogspot.com.es/,  recordeu que cal donar-li un cop d’ull per poder seguir la conversa.

 


 

El viernes, 7 de junio, puntualmente a las 19.00 horas, haremos la tradicional tertulia de Ateos de Cataluña en el Café Restaurant Estruch en la calle Bailen, 219, (a la altura de Antoni María Claret). Como es habitual la participación será totalmente abierta a los socios y simpatizantes, y no es necesario confirmar la asistencia. Habrá la posibilidad, para aquellos que lo deseen, de continuar después la conversación con una cena ligera en el mismo local o en algún restaurante cercano, sin guión previo y con toda la libertad que permite la informalidad de la situación.
Los medios de transporte público más cercanos al “Café Restaurant Estruch” son las líneas 4 (parada Joanic) y 5 (parada Verdaguer) del metro, y las líneas de autobús 15, 20, 45, 47, 55 y 114.
El tema en que nos centraremos será un debate sobre las diferentes alternativas presentes en la sociedad para modernizar la antigua Ley de libertad religiosa y transformarla en una Ley de Libertad de Conciencia. Puedes encontrar los documentos sobre los que planeará la tertulia en http://documentosracionales.blogspot.com.es/,  recuerda que es preciso darle una ojeada para poder seguir la conversación.

Publicat el 3 Junio 2013 per Padc | Arxivat a Ateus