castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Comunicat de la Lliga per la Laïcitat

La Lliga per la Laïcitat davant les últimes manifestacions dutes a terme per l’Església Catòlica Apostòlica Romana de l’Estat Espanyol vol expressar una sèrie de consideracions, amb la voluntat de mantenir un debat rigorós per avançar en la construcció d’una marc de convivència on es respectin les creences privades de cada persona i es desenvolupi una ètica laica per a la ciutadania, com a garantia de la seva autodeterminació i la seva responsabilitat en l’ús de l’espai públic.

Publicat el 1 Febrero 2008 per Padc | Arxivat a Ateus, Colaboraciones, Novedades