castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Tertúlia “L’Islam ES el poder” divendres 8-11-2013, 19 hores

 

Continuant amb el tema d’aquest cicle de tertúlies “La relació de les religions i poder polític” afrontarem la qüestió de com i perquè l’ islamisme considera que te que assumir el poder. Ho diu l’Alcorà? Es una obligació religiosa? Entenem els hereus de la Il·lustració aquesta forma de entendre la política?  Els europeus i els occidentals en creiem impunes a la revindicació musulmana? La islamofòbia empitjora la situació?

Aquesta preocupació va lligada al nostre desconeixement d’una realitat que ens ha estat mal explicada i de la que necessitem rebre totes les respostes possibles.

Per ajudar-nos en la tertúlia ens presentarà el tema “ L’islam ES el poder” el nostre amic Alí, ciutadà de cultura musulmana, el proper divendres 8 de novembre, puntualment a les 19.00 hores, a tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya al  Restaurant Wook y Pizza al carrer Bailen, 219, (a l’alçada d’Antoni Maria Claret). Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per a aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local o en algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.
Els mitjans de transport públic més propers al  Restaurant Wook y Pizza són les línies 4 (parada Joanic) i 5 (parada Verdaguer) del metro, i les línies d’autobús 15, 20, 45, 47, 55 i 114.

 


Continuando con el tema de este ciclo de tertulias La relación de las religiones y poder políticoafrontaremos la cuestión de cómo y porqué el islamismo considera que tiene que asumir el poder. Lo dice el Corán? Es una obligación religiosa? Entendemos los herederos de la Ilustración esta forma de entender la política? Los europeos y los occidentales nos creemos impunes a esta reivindicación musulmana? La islamofobia empeora la situación?

Esta preocupación va ligada a nuestro desconocimiento de una realidad que nos ha sido mal explicada y de la que necesitamos recibir todas las respuestas posibles.

Para ayudarnos en la tertulia nos presentará el tema “El Islam ES el poder” nuestro amigo Alí, ciudadano de cultura musulmana, el próximo 8 de noviembre, puntualmente a las 19.00 horas, en la tradicional tertulia de Ateos de Cataluña en el  Restaurante Wook y Pizza en la calle Bailen, 219, (a la altura de Antoni María Claret). Como es habitual la participación será totalmente abierta a los socios y simpatizantes, y no es necesario confirmar la asistencia. Habrá la posibilidad, para aquellos que lo deseen, de continuar después la conversación con una cena ligera en el mismo local o en algún restaurante cercano, sin guión previo y con toda la libertad que permite la informalidad de la situación.

Los medios de transporte público más cercanos al “Wook y Pizza” son las líneas 4 (parada Joanic) y 5 (parada Verdaguer) del metro, y las líneas de autobús 15, 20, 45, 47, 55 y 114.

Publicat el 3 Noviembre 2013 per Padc | Arxivat a Ateus