castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Tertúlia del DIMECRES 4 de desembre “La relació de les religions i el poder polític”

 

Desprès de debatre sobre “ Els canvis al Vaticà d’avui” i “ L’islam ES el poder” acabarem el cicle de tertúlies amb la propera sobre “La relació de les religions i poder polític” en la que intentarem sintetitzar treure’n conclusions generals i formules per  d’oposar-nos a aquest desig incontrolable de les diverses religions, obrint camí cap a la neutralitat dels estats es a dir cap a la laïcitat.

EXEPCIONALMENT LA TERTÚLIA LA FAREM EL DIMECRES  4 de desembre d’enguany, puntualment a les 19 hores, al local habitual Restaurant Wook y Pizza al carrer Bailen, 219, (a l’alçada d’Antoni Maria Claret). Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per a aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local o en algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.
Els mitjans de transport públic més propers al Restaurant
Wook y Pizza són les línies 4 (parada Joanic) i 5 (parada Verdaguer) del metro, i les línies d’autobús 15, 20, 45, 47, 55 i 114.

Después de debatir sobre ” Los cambios en el Vaticano de hoy” y “El Islam ES el poder” acabaremos el ciclo de tertulias con la próxima sobre ” La relación de las religiones y poder político” en la que intentaremos sintetizar y sacar conclusiones generales y fórmulas para oponernos a este deseo incontrolable de las diversas religiones , abriendo camino hacia la neutralidad de los estados es decir hacia la laicidad .


EXCEPCIONALMENTE LA TERTULIA LA HAREMOS EL MIÉRCOLES 4 de diciembre de este año, puntualmente a las 19 horas , en el local habitual Restaurante Wook y Pizza en la calle Bailen , 219, (a la altura de Antoni Maria Claret ) . Como es habitual la participación será totalmente abierta a los socios y simpatizantes , y no es necesario confirmar la asistencia. Habrá la posibilidad , para aquellos que lo deseen , de continuar después la conversación con una cena ligera en el mismo local o en algún restaurante cercano , sin guión previo y con toda la libertad que permite la informalidad de la situación .
Los medios de transporte público más cercanos al Restaurante Wook y Pizza son las líneas 4 (parada Joanic ) y 5 ( parada Verdaguer ) del metro , y las líneas de autobús 15, 20 , 45 , 47 , 55 y 114 .

Publicat el 1 Diciembre 2013 per Padc | Arxivat a Ateus