castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Cicle de conferències: QUINA ETICA DEFENSEM AVUI?

Us convoquem al inici del cicle de conferències i debats, que hem preparat amb il•lusió, amb el títol general:
QUINA ETICA DEFENSEM AVUI?

Davant la singularitat del nostre temps, els esdeveniments ens depassen, i la capacitat de assimilar tan ràpidament els canvis socials que aquests provoquen, fan que la nostra percepció sobre la costum i la ètica, pugui quedar en entredit, i ens planteji dubtes sobre quina postura adoptar.

La tecnologia i la ciència ens enfronten a canvis que ens exigeixen respostes en tots els àmbits, de forma constant, ininterrompuda…. Estem preparats per assolir el que ens arriba?

A Ateus, estem organitzant un cicle de conferències amb posterior debat, a propòsit de totes aquelles matèries susceptibles de ser qüestionades des de la perspectiva ética que comporten.

El cicle de conferències de dos anys de durada que us volem oferir, farà arribar als socis i no socis, tot un seguit de xerrades a on pretenem abordar diverses qüestions sobre ètica i ciència, filosofia, tecnologia i societat.

Us volem demanar que també vosaltres, aporteu propostes de temes que tinguin relació amb aquest cicle, per tal de programar-hi una xerrada al voltant.

El proper dimarts dia 2 de desembre, a dos quarts de set, al local de l’associació, c/Daoiz i Velarde, 30 al barri de Sants de Barcelona, presentem la primera d’aquest cicle:

Títol: Perquè és important l’ètica social avui dia?

Ponent : Albert Royes, Doctor en Filosofia, Membre de la Junta del Observatori de Bioètica i Dret de la UB.

Publicat el 26 Noviembre 2014 per Padc | Arxivat a Ateus