castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


GAIETÀ RIPOLL, la revista d’Ateus de Catalunya

Amigues i amics:

Fa uns mesos vàrem decidir fer una revista de l’associació que ens permetés mantenir el contacte amb socis i amics, obert a la participació de tots, i que ens servis per reflexionar sobre els temes que interessen als ciutadans i ciutadanes relacionats amb l’ateisme, l’agnosticisme, el racionalisme, el lliurepensament i les actituds crítica i escèptica.

Avui ja es una realitat gràcies a l’esforç de unes quantes persones, però invitem a les demès a participar amb articles, traduccions, i propostes, a favor o en contra de les posicions publicades i obrint nous camins. (mail: info@ateus.org )

Podeu veure el numero 1 de “GAIETÀ RIPOLL” Revista de l’associació Ateus de Catalunya, a http://ateus.org/gaietaripoll/ , de moment es publicarà cada trimestre. Tramet-la als teus amics i amigues, ells també tenen dret a pensar.

Salutacions cordials

Publicat el 4 Abril 2016 per Padc | Arxivat a Ateus