castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


HA TRASPASSAT GONZALO PUENTE OJEA

 

El dimarts 10 de gener d’enguany, a Getxo als 92 anys d’edat, el nostre amic i soci d’honor d’Ateus de Catalunya, llicenciat en dret i diplomàtic, ha traspassat després d’una vida fecunda transmetent les idees materialistes del l’ateisme.

Al ser anomenat ambaixador d’España davant del Vaticà, tota la reacció pàtria i religiosa va organitzar una “creuada” en contra. Finalment sota les pressions de Roma el govern de Felipe Gonzalez el va cessar donant peu a un dels escàndols mes sonats de la democràcia, al demostrar-se la manca d’independència d’España respecte de la religió catòlica.

gonzalo_puente_ojea

Després de publicar 25 llibres i multitud de assajos, i donar centenars de xerrades i cursos, la seva obra l’ha convertit en la persona mes influent en el pensament ateu a Espanya.

Ateus de Catalunya, tot i la distancia, ha mantingut amb ell una relació cordial i  plena de coincidències i debats. Avui, en un dia trist, trametem als seus parents i als seus amics el nostre condol.

Gonzalo quedes per sempre al nostre record.

ATEUS DE CATALUNYA

ribbon

Publicat el 12 Enero 2017 per Padc | Arxivat a Ateus