castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Presentació del llibre “Ateísmo y laicidad” de Joan Carles Marset.

Ateus de Catalunya i Los Libros de la Catarata, amb la col·laboració de la Lliga per la Laïcitat de Catalunya i l’Ateneu Barcelonès, us conviden a la presentació del llibre “Ateísmo y laicidad” de Joan Carles Marset. L’acte tindrà lloc el dimarts 6 de maig de 2008, a les 19,30 hores, a la sala Sagarra de l’Ateneu Barcelonès, carrer Canuda 6, 08002 Barcelona. Intervindran: Ramon Alcoberro, professor de filosofia de la Universitat de Girona i membre de la Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès; Joan-Francesc Pont, catedràtic de dret financer i tributari de la Universitat de Barcelona, i president de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia; i Joan Carles Marset, geòleg, editor i vicepresident d’Ateus de Catalunya. No és necessari confirmar l’assistència. 

Per més informació sobre el llibre podeu consultar l’enllaç: http://www.loslibrosdelacatarata.org/libro.php?libid=409

Llibre Joan Carles Marset

Publicat el 4 Mayo 2008 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades