castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


LLIUREPENSAMENT versus ATEISME

                                              -Es el mateix? ¿O potser son incompatibles?
 
El senyor Albert Riba, es funcionari emérit de la Seguretat Social, agitador cultural barceloní i ponent en infinitat de Tertulies i Conferències a Catalunya i a l´Estat espanyol.
 
En el Manifest per l´Ateisme, la entitat cultural ATEUS DE CATALUNYA, en el paragraf primer diuen: Nosaltres, ciutadans ateus de Catalunya, lliure i voluntariament, manifestem que no creiem en cap déu, que no creiem en l´existencia d´una realitat transcendent més enllà d´aquest món que ens ha tocat viure i que considerem l´home com un ésser finit amb un principi i un final on tot s´acaba.
 
Però, Ateisme i Lliurepensment es el mateix? ¿O pot ser son incompatibles? La relació entre els lliurepensadors i els ateus sempre ha tingut unes dificultats generades per malfiances, malentesos i d’altres mals, procedents de la manca de coneixement mutu i la desconfiança per la utilització, dins i fora dels nostres àmbits, de llenguatges diferents i paraules malversades. Podem parlar-ne per tal d’acostar-nos i buscar accions conjuntes?
 
Després del corresponent torn de paraules i tancament dels Treballs, podrem compartir tots plegats, un piscolabis – xeflis. Podeu convidar tots els vostres amics i familiars a aquesta conferència.
 
Entrada lliure
ERNEST RUIZ GONZALEZ
SERENÍSSIM GRAN MESTRE
Del GRAN ORIENT DE CATALUNYA
Aquest acte organitzat per el Gran Orient de Catalunya, s’emmarca tambè en l’Escola de Pensar que Ateus de Catalunya va posar en marxa fa mes d’un any.

Publicat el 23 Marzo 2017 per Padc | Arxivat a Ateus