castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


CELEBRACIÓ DEL SOLSTICI D’ESTIU, 21 DE JUNY DE 2017

El dia del solstici d’estiu d’enguany ens trobarem a les 19 hores al local «TABARLOT» del carrer Sant Pau, 4 de Barcelona (Metro Liceu)per fer una tertúlia de L’Escola De Pensar, en la que parlarem de «S’ÉS MES FELIÇ SENSE CREENCES NO RACIONALS?» (Consumició obligatòria).

Es una conversa recurrent entre els creients, que son mes feliços per que tenen un deu, o cap o mes d’un, que els pot remetre al paradís, als camps elisis dels grecs o mitjançant diverses reencarnacions poden arribar al nirvana. S’és mes feliç pensant que pots anar a l’infern? I eternament? Per una fotesa? 

En aquestes converses no parlen mai de les obligacions, renuncies, deures, imposicions, exigències i requisits a les que son sotmesos, es que potser no ni han? En el decurs de la història sempre son iguals les condicions? El diversos clergues d’una religió diuen sempre el mateix? I si comparem els de diferents religions? S’és mes feliç renunciant a la llibertat per tal de que no t’exigeixin responsabilitats?

Acabada la conversa farem un sopar de celebració a les 21 hores al mateix local , 25€+IVA, Pica Pica i postres (a escollir entre crema catalana o pastís de formatge), els socis assistents podran rebre una beca del 50% del preu del sopar, si hi han motius econòmics.

Per participar en el sopar cal inscriure’s prèviament trametent un correu indicant el nom i el nombre de persones i escollir una de les dos opcions de postres, al correu revistaateus@gmail.com fins el dia 18 de juny. Podeu portar amics i familiars.

Publicat el 15 Junio 2017 per Padc | Arxivat a Ateus