castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


APOSTASIA, GOOD BYE PAPA!

El grup “Nosaltres marxem” del barri de Sants de Barcelona, juntament amb un grup de veïns de Nou Barris i amb el recolzament d’Ateus de Catalunya, organitza l’acte de tramesa  de les comunicacions d’apostasia al bisbat de Barcelona el proper dijous 12 de juny d’enguany.

A les 10 del mati a la plaça Garriga i Bachs (al costat del carrer del bisbe): trobada i presentació. A continuació lectura del manifest i la nota de premsa, finalment roda de premsa.

Seguidament una comissió portarà les mes de tres-centes apostasies al  palau episcopal per ésser registrades de entrada una per una. Si no posen inconvenients finalment s’acomiadarà la comitiva. Si per causa del bisbat no es poguessin donar les apostasies, es donarien les explicacions oportunes i es prendrien les mesures, pacifiques, democràtiques i legals mes adients.

Mes informació a: .nosaltresmarxem.cat

Aquest mateix dia “Apostasia Party”: organitzat per: Col·lectiu Gai de Barcelona i “Motivados”

A les 18,30 HAPPENING FREAK CABARET a la plaça de la Catedral (Barcelona)

A les 20,00 Processó Apostata: Pl. Catedral>Palau del bisbe>Burdel 74 (Raval)

A les 21,30 El darrer sopar a burdel 74 (carrer del Carme 74, Barcelona)

A les 23,00 APOSTASIA PARTY & CABARET SHOW a Burdel 74

Mes informació a apostasiaparty.blogspot.com

El grupo “Nosaltres marxem” del barrio de Sants de Barcelona, junto con un grupo de vecinos de Nou Barris, con el apoyo de Ateus de Catalunya, organiza el acto de entrega  de las comunicaciones de apostasía en el obispado de Barcelona el próximo jueves 12 de junio.

A las 10 de la mañana en la plaza Garriga i Bachs (al lado de la calle  del bisbe): encuentro y presentación. A continuación lectura del manifiesto y la nota de prensa, finalmente rueda de prensa. Seguidamente una comisión entregará las mas de trescientas apostasías en el al  palacio episcopal para ser registradas de entrada una por una. Si no ponen inconvenientes finalmente se despedirá la comitiva. Si por causa del obispado no se pudieran tramitar las apostasías, se darían las explicaciones oportunas y se tomarían las medidas pacificas, democráticas y legales mas adecuadas.

Mas información en: .nosaltresmarxem.cat

Ese mismo día  “Apostasia Party”: organitzado por: Col·lectiu Gai de Barcelona y “Motivados”

A las 18,30 HAPPENING FREAK CABARET en la plaza de la Catedral (Barcelona)

A las 20,00 Procesión Apostata: Pl. Catedral>Palacio del obispo>Burdel 74 (Raval)

A las 21,30 La última cena a Burdel 74 (calle del Carme 74, Barcelona)

A las 23,00 APOSTASIA PARTY & CABARET SHOW a Burdel 74

Más información en apostasiaparty.blogspot.com

Publicat el 10 Junio 2008 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades