castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Mitin a Paris el 14 de setembre de 2008

Ateus de Catalunya, adherida a la Unión de Ateos y Librepensadores, ha decidit participar amb una delegació oficial al mitin en protesta per el finançament del viatge del papa Benedicte XVI i la recepció del President de la República.

Si algú vol participar amb nosaltres podeu posar-vos en contacte o be per mail, info@ateus.org, o be per telèfon, 696.505.636. El viatge i l’estança caldrà que cada ú els gestioni, només podrem atendre, amb l’ajut dels amics de La Libre Pensée, alguna emergència. Penseu que pot haver-hi molta gent a Paris en aquella data.

Septembre 2008 : Visite du pape Benoît XVI en France
RESPECTEZ LA LIBERTE DE CONSCIENCE !
• La religion doit rester une affaire privée
• Respect de la loi de séparation de 1905
• Contre tout financement public de la visite papale et de toutes les activités religieuses afférentes
POUR LA LAÏCITE EN EUROPE !
RASSEMBLEMENT LAÏQUE INTERNATIONAL à PARIS
le 14 SEPTEMBRE 2008 à 13 heures
Les Libres Penseurs, les Laïques, les Républicains doivent se rassembler !

Manifestación en Par�s

Nul détenteur de l’autorité de la chose publique n’a le droit de violer les principes républicains et, en premier lieu, la laïcité de l’État. C’est ce que rappellera la Libre Pensée lors du meeting laïque international du 14 septembre 2008 à 13H au Gymnase Japy – 2 rue Japy – 75011 Paris (Métro :Voltaire) à l’occasion de la visite de Benoît XVI. Ce meeting est appelé par 25  associations de France, d’Europe et des autres continents.

Vos esperem

Publicat el 25 Julio 2008 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades