castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


TERTÚLIES

 Com ja sabeu Ateus de Catalunya tenia un conveni verbal amb la Nau Ivanow, per organitzar conjuntament les tertúlies mensuals, sota la direcció tècnica d’Ateus. 

Malauradament la Nau ha decidit, de forma unilateral, abandonar aquest projecte i deixar-nos com a qualsevol altre associació que vulgui fer activitats en aquell local. Aquesta nova situació, no desitjada per nosaltres, comporta el pagament d’un lloguer per fer servir l’espai. 

La nostra associació te una economia precària i l’acord amb la Nau el consideràvem bo per les dues parts, ja que nosaltres fèiem la nostra tertúlia i ells omplien un vuit en la seva oferta d’activitats culturals i intel·lectuals. 

Com que els fets son ja irreversibles ens veiem en la necessitat de traslladar la tertúlia dels ateus a un local amb condicions i que no tinguem que traslladar-nos novament. La recerca pot esser difícil i ens agradaria rebre propostes d’amics i socis,al correu de l’associació, que comprovaríem detingudament, per tal d’encertar-la. 

El local te que reunir les següents condicions: 

 Procurarem restablir les tertúlies el mes aviat possible. 

La Junta

Publicat el 20 Octubre 2008 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades, Tertulias