castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


TRASPÀS DE DOS SOCIS MOLT ESTIMATS

 

Estimats camarades,

El nostre consoci i amic Marià Gadea Montava ha traspassat el dia 1 de gener de 2019, als 93 anys.

En Marià era, i serà sempre per nosaltres, un militant compromès amb l’ateisme, va ser dels primers en ingressar a l’associació l’any 1994, amb el carnet número 5. Ha treballat per l’ateisme i per l’associació durant molts anys i entre els seus èxits el mes apreciat va esser aconseguir l’espai per al local social del que avui disposem.

Tenim el disgust de no haver arribat a temps a retre-li l’homenatge que es mereixia, ho fem avui des de aquí amb el nostre major respecte.

L’any passat també va finar el soci Benet Pera Caimel, als 94 anys d’edat, un home senzill, però aferrat a les seves conviccions i a la seva mar de Canet, que va navegar nedant tants cops i amb tanta felicitat.

També entristits per no saber arribar a temps a fer-li l’homenatge per el sofriment que van patir tots els que com ell i en Marià van viure la mes negra de les nits durant el regnat del nacionalcatolicisme.

Els enyorarem

Publicat el 12 Enero 2019 per Padc | Arxivat a Ateus