castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


EL “BUS ATEU” RECAPTA MÉS DE 1.000 € EN EL SEU PRIMER DIA DE CAMPANYA

 La campanya per fer publicitat als autobusos urbans de les principals ciutats de l’Estat amb el lema “PROBABLEMENT DÉU NO EXISTEIX. DEIXA DE PREOCUPAR-TE I GAUDEIX LA VIDA” ha arrencat amb força.   Ateus de Catalunya, juntament amb la Unión de Ateos y Librepensadores (UAL), organitzacions promotores de la campanya, informen que en el seu primer dia de funcionament han aconseguit recaptar més de 1.000 € i que, de seguir aquest ritme, aviat podran garantir la presència d’autobusos amb el lema de la campanya també a Madrid.   

La campanya començarà el proper dia 12 de gener a Barcelona amb dues línies d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona que portaran la publicitat esmentada. En els propers dies es donaran a conèixer els números de les línies d’autobusos que aviat lluiran l’eslògan “ateu”.

 Bus Ateu (Fotomuntatge) 

Si la campanya segueix recaptant fons al ritme actual, a continuació la publicitat s’ampliarà a dues noves línies, i simultàniament es posaran també en marxa unes altres dues línies d’autobusos a Madrid, per estendre després la campanya a altres ciutats.   La campanya compta amb el recolzament de la British Humanist Association (BHA) que, amb el suport a l’hora del professor Richard Dawkins, el conegut biòleg evolucionista autor de “El Espejismo de Dios”, va llençar la campanya inicial a Londres amb l’objectiu de sensibilitzar els ciutadans ateus, no creients i lliurepensadors en general sobre la necessitat de “fer-se visibles” per tal d’aconseguir els mateixos drets i llibertats que es reconeixen als demés ciutadans pel sol fet de posseir o manifestar unes creences religioses. Des de llavors la campanya del “Bus ateu” s’ha estes per tot el món i, a partir de gener, finalment arribarà també al nostre país.   Els organitzadors faran una roda de premsa la propera setmana a Barcelona, al local d’Ateus de Catalunya, per informar sobre el curs de la campanya. El dia i hora d’aquest acte es donaran a conèixer ben aviat.   Per més informació sobre la campanya o per col·laborar econòmicament es poden consultar les pàgines web: www.busateo.org o www.busateu.org. Per més informació sobre les entitats promotores es poden consultar les pàgines de la Unión de Ateos y Librepensadores: www.ateos.org, d’Ateus de Catalunya: www.ateus.org, de la British Humanist Association: www.humanism.org.uk, o de l’Atheist Campaign: www.atheistbus.org.uk  Ateus de Catalunya–Unión de Ateos y Librepensadores – Campanya “Bus ateu”info@ateus.org  Ateus de CatalunyaUnión de Ateos y LibrepensadoresAsociación Madrileña de Ateos y Librepensadores (AMAL) Asociación Valenciana de Ateos y Librepensadores (AVALL) Ateneu Eclèctic i Liberal d’Ateus i d’AgnòsticsUnión de Cyberateos  www.busateu.org

www.busateo.org

Publicat el 3 Enero 2009 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades