castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


PÈRDUA DE CORREUS

Amics i amigues:  A causa d’una avaria informàtica, una part dels correus electrònics rebuts per la nostra associació entre el 8 de gener i el 6 de febrer de 2009 s’han perdut de manera irreversible. L’avaria ha afectat només una part dels missatges, que han estat eliminats per error del nostre servidor, però resulta impossible establir quins no han pogut ser recuperats.  Per aquesta raó agrairem a tots aquells que s’hagin posat en contacte per correu electrònic amb l’associació entre aquestes dates, que ens facin arribar de nou la informació.  Per tranquil·litat de tots els afectats podem garantir que no hi ha hagut cap fuga de dades del servidor i que tot s’ha reduït a un incident relacionat amb l’actualització de les mesures de seguretat. Lamentem profundament les possibles molèsties. 

Publicat el 14 Marzo 2009 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades