castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


2a BOTIFARRADA DE DIVENDRES SANT A REUS

El proper divendres 10 d’abril es celebra la “2a botifarrada de divendres sant” a Reus. Es  rememora una tradició de principis del segle XX, en que els no catòlics es trobaven davant l’església a fer una costellada, com podeu comprendre la tensió en aquella època acabava amb una festa grossa. Avui no es tracta de tornar a barallar-nos, però si de mostrar que es pot menjar carn aquell dia, no tenir preocupacions i gaudir la vida. Hi esteu tots convidats. Es farà de 12 a 14 hores a la plaça de la PATACADA de Reus ( a 100 metres de la  plaça Prim, a 100 metres del Mercat Central i a 200 de la Biblioteca Municipal, en els tres llocs i trobareu parquing). Ateus de Catalunya ha estat convidada per “Reus Lúdica” associació organitzadora, i hi participarem amb una paradeta de llibres, xapes, samarretes, etc.

Publicat el 5 Abril 2009 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades