castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


2a TERTÚLIA SOBRE EL BUS ATEU

La tertulies dels ateus

*DIVENDRES  8 DE MAIG

  Aquest divendres, puntualment a les 19,00 hores, farem la tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya al local: Cafè Restaurant Estruch al carrer Bailen, 219.  Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local o a algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.  

La tertúlia d’aquest mes estarà dedicada, per segona vegada,  al ja conegut com a “bus ateu”. La realitat actual amb els casos de censura, el fet diferencial de Saragossa, critiques a les despeses especials fetes a la capital d’Aragó, per que la censura es encara tant important a Espanya? podem dir que estem a un país democràtic?. Una campanya que no s’acaba mai, com podem finançar les darreres idees per tancar la campanya? La publicació d’un llibre sobre la campanya, “Probablement un anunci que no deixa indiferent a ningú” per Agnès Riba, ha resultat interessant? Reflexa el pensament dels joves?  ens fa reflexionar aquesta manera de plantejar l’ateisme?. 

Els mitjans de transport públic més propers per accedir al “Cafè Restaurant Estruch” són les línies 4 (parada Joanic) i 5 (parada Verdaguer) del metro, i les línies d’autobús 15, 20, 45, 47, 55 i 114.  

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a info@ateus.org, o consultar la pàgina web d’Ateus de Catalunya: www.ateus.org  Per més informació sobre el “Bus ateu” podeu consultar la pàgina web oficial de la campanya: www.busateu.org.

Publicat el 3 Mayo 2009 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Tertulias