castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


VIDEO TERTÚLIA SOBRE “Activitats de l’associació”

El dilluns 28 de setembre farem una tertúlia/debat sobre un tema que en les últimes trobades ha provocat diverses discussions i que no hem sabut resoldre a la nostra associació. «Que pot fer una associació d’ateus en la actualitat, en el marc d’una societat com la catalana» Darrerament no sabem trobar les accions per recollir el recolzament de mes ciutadans/anes, tampoc hem sabut comunicar les coses que fem. On estan els forats en la nostra actuació, que hem fet malament, on i com podem millorar.

No es bo fer debats introspectius però la situació comença a ser desesperada. Cal implicar a mes persones tant en la decisió, gestació i execució de les accions, com en la seva financiació, i en la financiació de les despeses de funcionament.

Per això ens trobarem en un vídeo debat a les 18,45 hores del dilluns 28 de setembre de 2020.

Si entreu a la videotertúlia a través de PC tipus torre cal disposar de càmera, micròfon i altaveus. Els ordinadors portàtils, les tauletes i els telèfons mòbils ja els porten d’origen.

Cal tenir llum suficient, no molt potent, però que il·lumini la cara.

Per entrar a la conversa, només caldrà clicar aquest enllaç al navegador, a la data i hora esmentades:
https://meet.jit.si/ateuscat

Si algú no pot arribar a l’hora es podrà incorporar mes tard sense problemes.

Un cop dins la videotertúlia, accedint a la part inferior de la pantalla podeu activar/desactivar el micròfon i la càmera, o sortir, clicant la tecla corresponent. Si al lloc des d’on connecteu hi ha soroll, música, etc cal desconnectar el micro fins que es parli.

En aquest tipus de trobades cal observar estrictament algunes normes:

Cal posar el nom per entrar, si es molt comú poseu la inicial del cognom.

Les intervencions seran, segons el nombre de participants i el nombre d’intervencions, d’entre 3 i 5 minuts màxim.

Caldrà forçosament demanar torn de paraula aixecant la mà, o clicant a la ma que hi ha a la part inferior esquerra de la pantalla. Com que no necessàriament el moderador veurà els senyals, cada cop que la llista s’hagi exhaurit, es podran demanar paraules, que es donaran per ordre de petició per el moderador i seran respectades inexcusablement.

Si algú es salta el torn o s’allarga més del temps establert, el moderador el pot renyar. Si al lloc des d’on connecteu hi ha soroll, música, etc cal desconnectar el micro fins que es parli

Recordeu que qualsevol soci o simpatitzant pot assistir, les vostres opinions i propostes son MOLT importants, els que visquin fora de Barcelona tenen la oportunitat de participar!!

Per donar mes neutralitat al debat al començar la reunió s’escollirà un moderador.

Publicat el 28 Septiembre 2020 per Padc | Arxivat a Ateus