castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


OFRENA FLORAL A FERRER I GUARDIA

Benvolgudes, benvolguts

Em plau convidar-vos a l’acte anual d’Ofrena Floral al monument a Ferrer i Guàrdia a Montjuïc, que enguany celebrarem dimarts dia 13 d’octubre a les 12h.

Comptarem amb la intervenció de l’escriptora Najat El Hachmi. Autora dels llibres “L’últim patriarca” i “La filla estrangera”, entre altres, és una persona que reivindica la importància d’educar en la laïcitat a les noves generacions com a eina contra els fonamentalismes i per preservar la llibertat de consciència.

Inscripció obligatòria: Preguem a totes les persones i entitats que vulgueu assistir i participar a l’Ofrena Floral, que us inscriviu a través del següent enllaç:  http://bit.ly/OfrenaFloral2020 Per seguretat, limitem l’aforament a dues persones per entitat.

L’acte d’aquest any té en compte les mesures sanitàries per a la prevenció del contagi de la Covid, s’ha modificat lleugerament la ubicació per poder garantir les distàncies de seguretat (l’acte tindrà lloc darrere el monument), es comptarà amb circuit d’entrada i sortida, així com amb la resta mesures exigides. Per garantir les mesures de prevenció sanitàries, l’ús de mascaretes és obligatòria i hi haurà aforament limitat per tal de preservar les distàncies de seguretat entre els participants.

Tot desitjant retrobar-vos el dia 13, rebeu una cordial salutació.

Joan-Francesc Pont
President de la Fundació Ferrer i Guàrdia

Per més informació, contacteu a la seu de la
Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia 
al telèfon 93 601 16 44 o a fundacio@ferrerguardia.org

Publicat el 8 Octubre 2020 per Padc | Arxivat a Ateus