castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


STAND DE LA FESTA MAJOR DE BARCELONA

Un any mes Ateus de Catalunya ha disposat d’un estand a la 14a Fira d’associacions de la Festa Major de Barcelona, a la plaça de Catalunya, del 24 al 27 de setembre. Durant tots els dies es van rebre mostres de solidaritat, consultes i demandes d’informació de les activitats i també de com apostatar. Una gran nombre de ciutadans mostren ja coneixement de la nostra existència, sobre tot desprès de la reeixida experiència del busateu i d’altres agafen els tríptics on exposem les nostres posicions. Tot i això cal seguir insistint a l’Ajuntament sobre les millores a introduir en la mostra, dons hi ha defectes que duren ja fa molts anys (excessiu nivell de soroll, etc.) En aquest sentit vàrem parlar amb l’Alcalde Sr. Jordi Hereu, tot agraint-li l’organització de la Fira a la visita que va fer a l’estand.

Mercè 2009

Publicat el 28 Septiembre 2009 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades