castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Xerrada organitzada per AUDIR a Barcelona

Benvolgudes,
Benvolguts,

Els dies 18 i 19 de setembre tindrà lloc la sisena edició de La Nit de les Religions a Barcelona. Seran dos dies de portes obertes i d’activitats, presencials i telemàtiques, organitzades per conèixer i interaccionar amb la pluralitat de conviccions, tradicions espirituals i confessions de molts veïns i veïnes de la ciutat. La iniciativa està organitzada per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Entre les activitats organitzades, hi ha previstes xerrades, tallers, concerts, representacions , rutes guiades, etc. Podeu trobar més informació sobre la Nit de les Religions i consultar el programa d’activitats en el següent enllaç: La Nit de les Religions i altres Conviccions

Us recordem que l’assistència a les activitats serà amb aforament limitat i respectant les normes de seguretat i higiene corresponents.

La xerrada d’Ateus de Catalunya sobre «Drets Humans a Catalunya: la llibertat de consciència», es farà al local social, c/Daoiz i Velarde 30 de Barcelona, de 17 a 20 hores. Tots els assistents estan convidats a un piscolabis al finalitzar la xerrada.

Salutacions cordials,​

Publicat el 3 Septiembre 2021 per Padc | Arxivat a Ateus