castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


TERTÚLIA DEL DIA 8 DE GENER DE 2010: El seminari “EL ATEISMO EN LA ESPAÑA DEL SIGÑLO XXI”

Aquest divendres, puntualment a les 19,00 hores, farem la tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya al Cafè Restaurant Estruch al carrer Bailen, 219. Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local o a algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.A la darrera tertúlia vàrem decidir fer la propera tertúlia sobre el Seminario: “EL ATEISMO EN LA ESPAÑA DEL SIGLO XXI”Que es va fer a Madrid els dies 5 i 6 de desembre de l’any passat. En primer lloc analitzarem l’oportunitat i la necessitat   de fer-lo. També veurem els problemes de tipus organitzatiu amb que ens trobarem, i d’aquestes dades veurem si cal fer-ne mes i esmenar els defectes o buscar una altra formula, per proposar-la a la UALTambé veurem s’han cobert els objectius que ens vàrem fixar tant al públic a qui s’adreçava i les matèries que es van analitzar.Desprès farem una ullada al contingut de les ponències i finalment comentarem les decisions preses tant en el  seminari com en la reunió de responsables de les associacions adherides a la UAL.

Publicat el 3 Enero 2010 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Tertulias