castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Benvolgudes, benvolguts

Em plau convidar-vos a l’acte anual d’Ofrena Floral al monument a Ferrer i Guàrdia a Montjuïc, que enguany celebrarem dimecres dia 13 d’octubre a les 11h.

L’acte d’homenatge d’aquest 2021 commemora els 112 anys de l’afusellament de Francesc Ferrer i Guàrdia i coincideix amb el 120è aniversari de l’obertura de l’Escola Moderna celebrat recentment en el I Simposi Internacional Ferrer i Guàrdia.

Per reivindicar aquest llegat educatiu, comptarem amb la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Com a personalitat convidada a l’Ofrena, intervindrà l’escriptora i activista Nazanín Armanian. Investigadora especialitzada en geopolítica d’Orient Mitjà i el món islàmic, autora dels llibres “El Islam sin velo” i “Irán. La revolución constante”, entre d’altres. És defensora dels drets de les dones i porta alertant des de fa anys sobre l’augment del fonamentalisme religiós. És una persona que reivindica l’educació laica per tal de preservar la llibertat de consciència.

Inscripció obligatòria: Preguem a totes les persones i entitats que vulgueu assistir i participar a l’Ofrena Floral, que us inscriviu a través del següent enllaç: http://bit.ly/OfrenaFloral2021 Per seguretat, limitem l’aforament a dues persones per entitat.

L’acte d’aquest any té en compte les mesures sanitàries per evitar contagis de la COVID-19. S’ha modificat lleugerament la ubicació per poder garantir les distàncies de seguretat (l’acte tindrà lloc darrere el monument), es comptarà amb circuit d’entrada i sortida, així com amb la resta de mesures exigides. Hi haurà aforament limitat per tal de preservar les distàncies de seguretat entre els participants.

Tot desitjant retrobar-vos el dia 13, rebeu una cordial salutació.

Joan-Francesc Pont
President de la Fundació Ferrer i Guàrdia

Publicat el 27 Septiembre 2021 per Padc | Arxivat a Ateus