castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Assemblea anual 2010

Benvolgut soci/a (i amics/es):

El dijous 13 de maig d’enguany, farem la reunió anual de l’associació a les 19 hores, al local social c/Daoiz y Velarde nº 30, al barri de Sants de Barcelona, metro línies vermella i blava “Plaça de Sants”.

Amb el següent ordre del dia:

1.- Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovació, si s’escau, dels comptes de l’any 2008.
3.- Presentació de la memòria d’activitats del 2009 i breu explicació de les darreres activitats i dels projectes de futur. Amb especial atenció al bus ateu. (Podeu trobar la Memoria d’activitat a la web d’Ateus)
4.- Situació de la federació Unión de Ateos y Librepensadores.
5.- Sustitució, ratificació i/o ampliació de la Junta.
6.- Precs i preguntes.

Esteu convocats tots els socis, i convidats els simpatitzants. Durant la trobada hi hauran butlletes d’inscripció per a fer-se soci.

A la fi de la reunió, cap a quarts de deu del vespre, anirem a sopar a un restaurant del barri, on desitgem participin tots els socis, amics i parents.

El preu del sopar serà, com sempre, raonable. Cal avisar als telèfons: 696.505.636 (Albert) o 680.264.102 (Joan Carles), o per correu electrònic (info@ateus.org) fins a un parell de dies abans, per tal de fer la reserva de taula.

Salut

Joan Serrano Renau, Secretari

Publicat el 8 Mayo 2010 per Padc | Arxivat a Ateus