castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Tertúlia del 4-6-2010: “Propostes d’accions per al novembre”

Aquest divendres, puntualment a les 19,00 hores, farem la tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya al local: Cafè Restaurant Estruch al carrer Bailen, 219. Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa, amb un sopar lleuger al mateix local o a algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.

Volem que aquesta tertúlia, darrera de la temporada fins l’octubre, sigui una mica especial. Utilitzarem una tècnica de gestió inventada per projectar una acció, la “tempesta d’idees”, on els assistents sense atenir-se a regles de possibilitat o probabilitat, fan propostes. En el nostre cas volem esbrinar que es pot fer coincidint amb la vinguda del papa al novembre a Barcelona. Les idees, per inversemblants que ens semblin, poden obrir portes a noves propostes, poden sumar-se o barrejar-se. Les úniques limitacions seran l’exclusió de la violència i  l’acceptació d’un llenguatge no agressiu o insultant per les persones. Nomes cal que ressaltin els valors de la laïcitat, la llibertat de consciència, el lliure pensament, el racionalisme i l’ateisme, enfront del dogmatisme, la intolerància i la creença acrítica,

Els mitjans de transport públic més propers per accedir al “Cafè Restaurant Estruch” són les línies 4 (parada Joanic) i 5 (parada Verdaguer) del metro, i les línies d’autobús 15, 20, 45, 47, 55 i 114.

Publicat el 30 Mayo 2010 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades, Tertulias