castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Tertúlia 3-12-2010: Seqüeles de la visita del sr. Ratzinger

Aquest divendres, 3 de desembre , puntualment a les 19,00 hores, farem la tradicional tertúlia d’Ateus de Catalunya al Cafè Restaurant Estruch al carrer Bailén, 219, (a l’alçada d’Antoni Maria Claret )  . Com és habitual la participació serà totalment oberta als socis i simpatitzants, i no cal confirmar l’assistència. Hi haurà la possibilitat, per aquells que ho desitgin, de continuar després la conversa amb un sopar lleuger al mateix local o a algun restaurant proper, sense guió previ i amb tota la llibertat que permet la informalitat de la situació.

Els mitjans de transport públic més propers per accedir al “Cafè Restaurant Estruch” són les línies 4 (parada Joanic) i 5 (parada Verdaguer) del metro, i les línies d’autobús 15, 20, 45, 47, 55 i 114.

El tema que abordarem es “Les seqüeles de la visita del sr Ratzinger

La visita a Barcelona el dia 7 de novembre quins objectius tenia? va aconseguir-los? Quina va esser l’actitud dels ciutadans?, que van fer els politics i els mitjans de comunicació? Podem dir que l’acte del dia 4 de la plataforma “JO NO T’ESPERO” va esser un èxit? El paper jugat per Ateus va esser l’adequat? L’idea de tornar a treure el bus ateu va esser bona? Analitzem els comptes del bus. Quina experiència en traiem del treball en xarxa fet amb les associacions de la plataforma?

Tertulia del 3 de diciembre de 2010

Este viernes, 1 de octubre, puntualmente a las 19.00 horas, haremos la tradicional tertulia de Ateos de Cataluña en el Café Restaurant Estruch en la calle Bailen, 219, (a la altura de Antoni Maria Claret). Como es habitual la participación será totalmente abierta a los socios y simpatizantes, y no es necesario confirmar la asistencia. Habrá la posibilidad, para aquellos que lo deseen, de continuar después la conversación con una cena ligera en el mismo local o en algún restaurante cercano, sin guión previo y con toda la libertad que permite la informalidad de la situación.

Los medios de transporte público más cercanos al “Café Restaurant Estruch” son las líneas 4 (parada Joanic) y 5 (parada Verdaguer) del metro, y las líneas de autobús 15, 20, 45, 47, 55 y 114.

El tema que abordaremos es “Secuelas de la visita del sr Ratzinger”.

La visita a Barcelona el día 7 de noviembre que objetivos tenía? Los consiguió? Cual fue la actitud de los ciudadanos?, que hicieron los políticos y los medios de comunicación? Podemos decir que el acto del día 4 de la plataforma “JO NO T’ESPERO” fue un  éxito? El papel jugado pr Ateus fue el adecuado? La idea de sacar otra vez  el bus ateo fue buena? Analicemos las cuentas del bus. Que experiencia sacamos del trabajo en red hecho con las asociaciones de la plataforma?

Publicat el 27 Noviembre 2010 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Tertulias