castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


ASSEBLEA GENERAL DE SOCIS

El divendres 11 de març d’enguany, farem la reunió anual de l’associació a les 19 hores, al local social c/Daoiz y Velarde nº 30, al barri de Sants de Barcelona, metro línies vermella i blava “Plaça de Sants”.

Amb el següent ordre del dia:

1.- Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovació, si s’escau, dels comptes de l’any 2010.
3.- Activitats fetes durant 2010.
4.- Previsió d’activitats.
5.- Substitució, ratificació i/o ampliació de la Junta.
6.- Precs i preguntes.

Esteu convocats tots els socis, i convidats els simpatitzants. Durant la trobada hi hauran butlletes d’inscripció per a fer-se soci. Es fa imprescindible la presencia del màxim nombre d’assistents per superar la situació de crisi que pateix la associació per manca d’activitats suficients.

Enguany no farem el tradicional sopar ja que el dia 19 ens trobarem a El Fonoll per la calçotada i la crisi no ajuda a fer masses despeses. En relació amb això hem de comunicar que no hi han prou inscripcions per llogar l’autocar. Podeu visitar la web http://www.kadex.com/fonoll/ on trobareu la forma d’arribar en cotxe i en transport públic. Si algú disposa de places al cotxe i les vol posar a disposició dels que volien anar en autocar que ho comuniqui al telèfon 696.505.636

Salut

Joan Serrano Renau, Secretari

Publicat el 10 Marzo 2011 per Padc | Arxivat a Ateus