castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


IV Botifarrada de divendres sant a Reus

El proper divendres 22 d’abril es celebra la “4a botifarrada de divendres sant” a Reus. Es rememora una tradició de principis del segle XX, en que els no catòlics es trobaven davant l’església a fer una costellada, com podeu comprendre la tensió en aquella època acabava amb una festa grossa. Avui no es tracta de tornar a barallar-nos, però si de mostrar que es pot menjar carn aquell dia, no tenir preocupacions i gaudir la vida. Hi esteu tots i totes convidats. Es farà de 11 a 14 hores a carrer Sant Joan just al costat de l’hospital i quasi davant del mercat. Ateus de Catalunya ha estat convidada per “Reus Lúdica” associació organitzadora, i hi participarem amb una paradeta de llibres, xapes, samarretes, etc

Publicat el 18 Abril 2011 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus