castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


BUS cooperatiu

El BUS és una aposta per disposar d’un transport col•lectiu, des de la sensibilitat cooperativa i autogestionària.

La Cooperativa Integral Catalana ofereix aquest servei d’ús d’autobusos que pretén facilitar la mobilitat de tots aquells col•lectius i associacions, els qui, degut a la seva activitat, requereixin ocasionalment d’un transport per a grups més o menys nombrosos.

És una eina que basada en els principis cooperatius, no pretén obtenir plusvàlues del servei, a diferència de les empreses privades. Així es potencia un transport col•lectiu (no individual, ni individualitzant), més sostenible social, ecològica i econòmicament respecte al model de transport imperant, que té un menor impacte ambiental per persona (enlloc de que cadascú vagi amb el seu propi cotxe) i més còmode (no s’ha de buscar aparcament i, a més a més, podràs gaudir d’un viatge compartit, reforçant les relacions comunitàries).

A la pràctica aquest BUS dóna un servei públic, cooperatiu i autogestionat vinculat a les persones sòcies registrades a la Cooperativa Integral Catalana, i no és un servei depenent de les administracions.

Visiteu la seva web: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/groups/6718/bus-cooperatiu/

Contacte: bus@cooperativaintegral.cat

Publicat el 20 Septiembre 2011 per Padc | Arxivat a Amics i entitats, Arxiu