castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


CAMPANYES APOSTASÍA

Els nostres amics de “Apostasía es alegría” estan acabant la seva campanya i han decidit que qui vulgui recollir les còpies de la comunicació als bisbats, ho trobaran al local social d’Ateus de Catalunya, els dijous de 19 a 20 hores (cal identificar-se).

Encara que estan disponibles la majoria de les còpies de Barcelona, d’aquí a unes quatre setmanes hi seran totes les de tots els biisbats. El límit per recollir-les serà els solstici d’estiu del 2012.

Respecte dels amics de “Nosaltres marxem” que també van dipositar les còpies als arxius d’Ateus, i donat que ja han passat mes de dos anys, si no son recollides les còpies abans del solstici d’hivern, procedirem a la seva destrucció.

Publicat el 22 Septiembre 2011 per Padc | Arxivat a Ateus