castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


23-10-2011 Paella vegetariana a EL FONOLL

El proper diumenge 23 d’octubre està prevista una anada a El Fonoll per fer una paella vegetariana. Per omplir millor el temps podreu fer alguna excursió al mati o visitar el poble i desprès de dinar farem un debat aquí en teniu les dades:
Milers de milions en donacions, subvencions, impostos, cessió de terrenys i altres privilegis, sense explicacions i enmig d’una absoluta opacitat. Així són els comptes de l’Església catòlica a Espanya, segons recull l’Anuari de la Laïcitat a Espanya 2011, de la Fundació Ferrer i Guàrdia, que es va presentar a l’Ateneu de Madrid a finals del mes de maig d’enguany.
Parlarem d’aquesta part de l’Informe i si cal de la resta.
Podeu trobar un resum de la part corresponent als comptes de l’església confeccionat per AMAL, Associació Madrilenya d’Ateus i Lliurepensadors, a http://ateuscat.blogspot.com.

Per poder organitzar el menjar cal tenir una aproximació del nombre de persones que serem, trameteu un correu a info@ateus.org dient-nos quants vindreu. Encara que El Fonoll nomes posa material vegetarià es permès portar-se vianda. La paella es confeccionada comunitàriament per tots els comensals. Preu Paella 7€ per persona.

Si algú disposa de places al seu vehicle seria bo que ho indiques, i els que no tinguin mitjà de transport que ho avisin i intentarem resoldre totes les dificultats. Abaratim el transport i utilitzem-lo de la forma mes ecològica possible.

Qui vulgui hi pot anar dissabte, disposareu de lloc per dormir i menjar.
Mes dades a http://www.kadex.com/fonoll/

Mireu el que us vàreu perdre

Mireu el que us vàreu perdre

Publicat el 18 Octubre 2011 per Padc | Arxivat a Arxiu, Ateus, Novedades