castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Política de privacitat – Ateus de Catalunya

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Actualitzada a 25 de maig de 2018

Les dades personals són certa informació d’una persona física que permeten identificar-la d’alguna manera, localitzar-la per algun mitjà o posar-se en contacte amb ella. Per exemple, el nom, el document d’identitat, el telèfon o el correu electrònic són dades personals. La llei obliga a aquells que utilitzin aquest tipus de dades a prendre certes mesures per protegir-los. En aquesta declaració de privacitat t’expliquem com Ateus de Catalunya protegeix i garanteix la seguretat de les teves dades personals.

PRINCIPIS EN QUE BASEM L’ÚS DE DADES DE Ateus de Catalunya (AdC)

– AdC no comercialitza, ni comercialitzarà, en cap cas les dades que recollim a través de la nostra pàgina web o en pàgines a les que hem arribat a acords amb tercers.

– AdC no intercanvia dades amb cap organització amb o sense ànim de lucre.

– AdC posa tots els mitjans disponibles al seu abast perquè les dades que recollim estiguin segurs (veure seguretat).

– L’ús principal de les dades d’aquelles persones que ens els faciliten és mantenir aquestes persones informades de la feina de la nostra organització.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

Ateus de Catalunya -en endavant AdC- és, jurídicament, una associació sense ànim de lucre, independent de qualsevol ideologia política, empresa o govern. Per conèixer més sobre els nostres objectius, campanyes, organització interna, etc., si us plau, visita el nostre lloc web www.ateus.org.

La nostra seu principal està a Barcelona, ​​al carrer Daoiz i Velarde, 30-32. Codi postal 08028. Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, a més del correu postal tradicional, també pots trucar-nos per telèfon (696.505.636) o un missatge de correu electrònic a info@ateus.org.

AdC està inscrita al Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya, amb el número 16.480, Secció primera del registre de Barcelona. El nostre número d’identificació fiscal és G-60698271.

Si vols exercitar qualsevol dels drets tal com vam explicar en aquesta política, pots escriure a info@ateus.org

Si no estàs d’acord amb aquesta declaració de privacitat, si us plau, no ens deixis les teves dades.

AMB QUINA FINALITATS ANEM A TRACTAR LES TEVES DADES PERSONALS?

AdC no recull cap dada personal sense el coneixement del seu titular. Si no ens autoritzes a través de l’acceptació de política de privacitat, ni emmagatzemarem, ni t’enviarem missatges, ni farem servir les vostres dades per a res.

Si decideixes comunicar dades personals, entenem que són teus o que comptes amb autorització per donar-nos aquesta informació. Nosaltres la considerarem veritable i precisa.

Quan introdueixes amb les teves dades determinats formularis, guardem l’adreça IP (un nombre que identifica cada ordinador que accedeix a internet) des de la qual es remeten les dades. Per què? Intentem evitar fraus -per exemple, ús sense autorització d’una targeta de crèdit.

Sabràs quines dades considerem imprescindibles per dur a terme l’acció i quines podràs deixar en blanc o omplir segons el teu criteri.

EL NOSTRE LLOC WEB

El domini web d’Ateus de Catalunya és “www.ateus.org”. La gestió i els continguts d’aquest lloc web són responsabilitat d’Ateus de Catalunya.

El nostre lloc a internet és una part essencial del nostre treball. Ens serveix per donar a conèixer les nostres campanyes, emetre comunicats de premsa, publicar els nostres informes, mobilitzar als nostres col·laboradors i al públic en general, etc. Pots accedir a la majoria de les pàgines sense revelar-nos la teva identitat ni cap altra dada personal. Al lloc web pot haver enllaços a llocs d’altres organismes que compten amb la seva pròpia declaració de privacitat.

ÚS DE COOKIES.

El nostre lloc web www.ateus.org i tots els seus subdominis poden utilitzar cookies (fragments d’informació que s’emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador que visita una pàgina web) per analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. Recopilem informació estadística sobre les pàgines visitades, el nombre de visites, els “clics” en les diferents seccions, la seva freqüència d’ús, etc. Fem això perquè la informació que obtenim ens ajuda a millorar les pàgines i al fet que les nostres accions siguin més eficaces. També ens serveixen perquè funcioni la funció de multi-idioma del web.

Si no vols tenir cap galeta al teu ordinador, canvia la configuració del navegador (normalment l’opció està en el menú ‘eines-opcions-privacitat’).

Consulta la informació que et facilitem a continuació referent a les següents accions que pots realitzar amb AdC deixant-nos les teves dades:

* BUTLLETÍ ELECTRÒNIC DE NOTÍCIES

La subscripció al butlletí electrònic de notícies de AdC implica que rebràs missatges en el compte de correu electrònic que ens facilitis. Opcionalment pots comunicar-nos altres dades no essencials, però que ens ajuden a conèixer característiques genèriques dels nostres col·laboradors. Recorda que en tots els missatges tens la possibilitat de canviar o anul·lar la teva subscripció.

* SOCIS / DONANTS

Quan t’associïs a AdC mitjançant el formulari de www.ateus.org o ens lliuris un donatiu, utilitzarem les teves dades per gestionar les teves aportacions econòmiques així com altres formes de participació, suport a l’organització o participar en esdeveniments (manifestacions, concentracions). Et assenyalarem les dades que són necessaris i els que són opcionals.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS EN RELACIÓ AMB EL TRACTAMENT DE DADES?

Tens dret:

A saber si estem tractant les teves dades o no.
A sol·licitar informació sobre les teves dades.
A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollits o si ens retires el consentiment atorgat.
A sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en alguns supòsits, en aquest cas només els conservarem d’acord amb la normativa vigent.
A portar les teves dades, que et seran facilitats en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, se’ls podem enviar a nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.
A presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.
A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.

Si modifiqueu alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniquis per mantenir actualitzada la informació.

Per exercitar els teus drets, pots enviar-nos un missatge a info@ateus.org o escriure’ns una carta adreçada a Ateus de Catalunya, c / Daoiz i Velarde, 30-32 Barcelona.

MESURES DE SEGURETAT

La seguretat de les teves dades personals és molt important per a nosaltres. Hem posat tots els mitjans al nostre abast per evitar interferències, interrupcions, virus, avaries, desconnexions o intromissions no autoritzades.

EN QUÈ CASOS PODREM COMUNICAR LES TEVES DADES A ALTRES?

Si una autoritat judicial o administrativa sol·licita a AdC dades dels nostres fitxers, els hi comunicarem sempre que es respectin tots els preceptes previstos legalment. No atendrem peticions d’informació formulades genèricament o de forma indiscriminada, qualsevol que sigui l’organisme que ho sol·liciti.

LLEGEIX AIXÒ SI TENS MENYS DE 18 ANYS

Si ets menor d’edat i visites al lloc web d’Ateus de Catalunya, si us plau, no ens enviïs cap dada personal teu ni de la teva família sense prèvia autorització dels teus pares o tutors. Si ells estan d’acord, podràs rebre informació i ser un dels nostres col·laboradors. En cas de dubte, demana al teu tutor / a que es posi en contacte amb nosaltres.

PER ACABAR

Recorda que la introducció de dades personals en alguna de les pàgines del lloc web “www.ateus.org” o qualsevol de les seves subdominis suposa que has acceptat el contingut d’aquesta declaració de privacitat.