Ateus de Catalunya

 

Antinatural?

Perquè s’hi fiquen?

L’Església, per boca del secretari i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola, Juan José Asenjo, s’ha manifestat disconforme sobre una sentència de la Audiència de Sevilla que dona la custòdia d’una nena d’onze anys a un travestit que la cuidava desde fa deu anys, ja que convivia amb el pare de la criatura.

Diu el bisbe Asenjo que aquesta sentència “no es bona per a la familia des del punt de vista humà i psicològic”. Pensarà que després de la mort del seu pare el millor és potser separarla també de la persona que l’hi ha fet de mare durant deu anys? Caldria tambè que precises de quin tipus de familia parla, si es refereix a la que forma ell tot sol, o a una familia nuclear amb tants fills com déu els trameti. Si acceptés amb mes humilitat que l’home es divers i que canvia constantment potser acceptaria famílies d’altra mena, que poden ésser tan formals i serioses com les que segueixen el model que ell te al cap. Per cert, que n’opina de les famílies àrabs amb més d’una dona, o dels grups matriarcals a l’Àfrica.

No en té prou encara i diu que la sentència es “xocant i antinatural”. Cal tenir una ofuscació total i ésser radical ideològicament per titllar-la d’antinatural. Què més natural que les coses evolucionin sense sotracs? Segurament és més natural l’atiament dels odis desde l’emissora de ràdio COPE, a la qual necesiten “per complir la nostra missió apostòlica”; però res del que fan a aquella casa el “xoca”, ni les mentides ni els insults ni les insinuacions malèvoles sense cap fonament.

 


 

*PÀGINA PRINCIPAL *QUI SOM *NOTÍCIES I ARTICLES *CAMPANYES *TEXTOS LEGALS I ALTRES DOCUMENTS *BIBLIOTECA *ENLLAÇOS I ALTRES ADRECES D'INTERÈS *CONTACTA AMB NOSALTRES

 

 

©Ateus de Catalunya

Apartat de Correus núm. 13.112

08080-Barcelona

info@ateus.org

http://www.ateus.org