Ateus de Catalunya

 

Escàndol al Vaticà

 

Comença la lluita per la successió del pontífex

Sembla que la informació privilegiada de que disposen alguns alts càrrecs curials sobre la salut de Karol Wojtyla ha començat desfermar les qüasi sempre silencioses boques del Vaticá. Als menys això és el que sembla revelar la publicació d'un llibre d’autor desconegut però que ve firmat per I Milenari (o sigui Els Mil·lenaris) i que es titula “Via col vento in Vaticano” (El que el vent s’enduguè al Vaticá), publicat a Itàlia per la editorial Kaos i traduit al castellà amb el títol de "El Vaticano contra Dios" per Ediciones B. Un llibre que amb tota seguretat ha estat escrit per algú o alguns “de dins” del Vaticà i que ja ha començat a aixecar.

El llibre, i a traves d’ell els seus autors, posa en solfa totes les xafarderies, algunes ja conegudes, pero d’altres nomes abastables des dels alts càrrecs de la curia romana. Surten els draps més bruts de l’entorn de l’actual papa, es parla de les tendencies homosexuals de coneguts membres de la curia, pero el mes important son les dades sobre trapelleries econòmiques, la col·laboració amb el mes florit de l'espionatge mundial, l'esquirolisme en totes les formes possibles, etc.

El tribunal de la “Rota” ha demanat el segrestament del llibre a tota Itàlia. Per cert qui ha d’ésser el segrestador? En base a quin dret? L’església sempre amb la por al cos per culpa dels llibres! Recordem que van fer sant a Ciril, l’arquebisbe d’Alexandria, que en el seu currículum tenia l’honor d’haver fet cremar la biblioteca mes gran de l’antiguitat, amb segles i segles de saber acumulat, a més d'ésser l’instigador de l’assasinat de Hipatia, la dona matemàtica, fìsica, astrónoma i cap de l’escola neoplatònica de filosofia, que va ser la darrera científica a treballar a la prestigiosa biblioteca.

El famós tribunal ha seguit fent de les seves i ha amenaçat d’excomunió al bisbe Martinelli, ja jubilat i que segurament asumirà publicament la autoria, fent de parallamps de la resta d’autors. Tenim la diversió assegurada per una bona estona!

 


 

*PÀGINA PRINCIPAL *QUI SOM *NOTÍCIES I ARTICLES *CAMPANYES *TEXTOS LEGALS I ALTRES DOCUMENTS *BIBLIOTECA *ENLLAÇOS I ALTRES ADRECES D'INTERÈS *CONTACTA AMB NOSALTRES

 

 

©Ateus de Catalunya

Apartat de Correus núm. 13.112

08080-Barcelona

info@ateus.org

http://www.ateus.org