ATEUS DE CATALUNYA

II Encuentro por la Laicidad en España

Com ja vam anunciar fa alguns mesos els dies 20 i 21 de juliol de 2002 es celebrarà a Barcelona el II Encuentro por la Laicidad en España, que estarà organitzat per la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.

Aquesta iniciativa pretén donar continuïtat al debat iniciat l’any passat amb la primera edició d’aquesta trobada celebrada a Motril (Granada), que va ser organitzada per la Asociación Pi y Margall por la Educación Laica amb un notable èxit tant pel número de participants com per l’alt nivell de les activitats realitzades.

La Fundació Ferrer i Guàrdia ens ha fet arribar el programa de les jornades, que tret que hi hagin canvis d’última hora és ja pràcticament definitiu. En aquest programa s’expressa la necessitat urgent de reivindicar l’eix de la laïcitat com a vertebrador del dret, per part de tots i per a tots, a gaudir de l’espai públic i a participar en ell (en totes les seves dimensions) en un clima de tolerància activa i de respecte a la llibertat de consciència, única garantia de construcció de la pau.

Aquells qui desitgin assistir a les sessions hauran de formalitzar la seva inscripció abans del 30 de juny de 2002 directament a la Fundació Ferrer i Guàrdia. Els drets d’inscripció són de 30 Euros (que inclouen la documentació i el dinar del dissabte 20 de juliol). Es recomana veure les instruccions per a la inscripció al programa.

Ateus de Catalunya tindrà una participació rellevant en aquest II Encuentro, en el que intervindran en representació de l’associació el Sr. Joan Carles Marset, portaveu d’Ateus de Catalunya, que el dissabte 20 participarà a la taula rodona Horizontes intelectuales de la laicidad / Fundamentación de la laicidad, i presentarà una ponència titulada Ateísmo y laicidad; i el Sr. Albert Riba, president d’Ateus de Catalunya, que el diumenge 21 participarà en el diàleg interasociatiu sobre Laicidad, garantía de la libertad de conciencia, i efectuarà una presentació de la nostra associació i dels seus objectius durant la sessió dedicada a las associacions. Tanmateix estan convidats a participar en els debats tots aquells socis que ho desitgin i tramitin la seva inscripció per a l’assistència a les sessions abans del 30 de juny.

Les sessions es celebraran en castellà, ja que es tracta d’unes jornades d’àmbit estatal, que aplegaran un gran nombre de persones i organitzacions de diferents comunitats de l’Estat, i fins i tot d’altres països europeus.

 


 

Per efectuar la inscripció o per més informació podeu adreçar-vos a:

 

Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia

Avinyó 44, 1º

08002 Barcelona

Tel. 936 011 644

Fax 936 011 640

ffg@laic.org

 

Si desitjeu mes aclaracions tambè podeu pendre contacte amb:

Ateus de Catalunya

Info@ateus.org


*PÀGINA PRINCIPAL  

 ©Ateus de Catalunya

Apartat de Correus núm. 13.112

08080-Barcelona

info@ateus.org

http://www.ateus.org