castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


“L’aconfessionalitat al sistema escolar. Cap a un model d’educació laica”

Amb Hble. Sr. Josep Bargalló
(conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya)

Benvolgut/da,

Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia organitzem la jornada “L’aconfessionalitat al sistema escolar. Cap a un model d’educació laica”. En aquesta, comptarem amb les intervencions del Sr. Joan-Francesc Pont (President de la Fundació Ferrer i Guàrdia), Sr. David Fernández (periodista i ex-Diputat del Parlament de Catalunya) i l’Hble. Sr. Josep Bargalló (conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya). La sessió serà presentada i moderada per la directora de la Fundació, Sra. Sílvia Luque.

L’objecte d’aquest acte és repensar la presència de la religió en el marc del sistema educatiu per tal d’avançar cap a un model d’educació laica.

Per això, ens plau convidar-vos en aquesta trobada de debat. Serà el pròxim dijous, 19 de desembre, a la seu de la Fundació Ferrer i Guàrdia (Carrer d’Avinyó, 44, 1r pis, Barcelona) de les 17:30h a les 19h.

L’aforament és limitat. Cal que confirmeu l’assistència a les adreces electròniques: protocol.educacio@gencat.cat o fundacio@ferrerguardia.org

Escaleta

Sra. Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia.

Sr. Joan-Francesc Pont Clemente, president de la Fundació Ferrer i Guàrdia.

Sr. David Fernàndez, periodista i ex-Diputat al Parlament de Catalunya.

Hble. Sr. Josep Bargalló, conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Espai de debat.

Rebeu una cordial salutació,

Joan-Francesc Pont
President Fundació Ferrer i Guàrdia

Publicat el 12 Diciembre 2019 per Padc | Arxivat a Ateus