castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Jornada “Llibertat religiosa a Barcelona: estat de la qüestió” (4 de febrer)

​Benvolgudes/benvolguts,

La garantia i el respecte al dret a la llibertat religiosa i de consciencia és un dret fonamental i, com a tal, és també tasca de l’Administració vetllar pel seu compliment. A l’inici del meu mandat, com a Comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l’Ajuntament de Barcelona, vull recollir les vostres impressions com a representants de les comunitats i entitats religioses i espirituals de Barcelona, sobre el compliment efectiu d’aquest dret a la ciutat.

Per aquest motiu, l’Oficina d’Afers Religiosos ha organitzat la jornada Llibertat Religiosa a Barcelona: estat de la qüestió, a la qual em plau convidar-vos a assistir i participar per tal de recollir les vostres valuoses aportacions i de treballar-hi durant els propers quatre anys.

La jornada tindrà lloc el dimarts 4 de febrer, de 9.30 a 14.30 hores, a l’Espai Jove La Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190 – 192. Entrada pel carrer de Santa Rosa).

Obrirà la jornada el sisè Tinent d’Alcaldia, Sr. Joan Subirats, seguit de dues conferències i, a continuació, s’organitzaran quatre taules de treball simultànies dedicades a fer balanç de quatre àmbits en els quals intervé l’aplicació del dret a la llibertat religiosa. A més de les intervencions que consten en el programa, volem que aquestes taules siguin un espai de debat i diàleg on es pugui donar veu a la pluralitat religiosa i de consciència de Barcelona.​

Us adjunto el programa, on trobareu també l’enllaç per fer la inscripció (https://forms.gle/uJs2bJEFyt2gkAdf8). A l’hora de fer la inscripció indiqueu, si us plau, a quina taula desitgeu participar.

Tot desitjant que aquesta jornada sigui del vostre interès, us encoratjo a ser presents en un acte que només té sentit amb la vostra participació. Així mateix, feu-ne la difusió que creieu convenient.

Esperant poder saludar-vos personalment el dia 4 de febrer, rebeu una salutació molt cordial.

Khalid Ghali Bada

Comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós
Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat
Ajuntament de Barcelona

Oficina d’Afers Religiosos
Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat
Ajuntament de Barcelona

Carrer del Comerç, 44
08003 Barcelona
932564342
oar@bcn.cat
barcelona.cat/oficina-afers-religiosos

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals son tractades per l’Ajuntament de Barcelona dins el fitxer “114- Suport a la no discriminació i polítiques d’igualtat” (tractament Relacions amb les comunitats religioses) amb la finalitat gestionar el servei de suport a les entitats religioses en el desenvolupament de les seves activitats a la ciutat.
Aquest servei implica el tractament de categories especials de dades.
– Legitimació: La base legal pel tractament és el consentiment i el compliment d’una missió en interès públic de l’Ajuntament
– Destinataris: Les teves dades podran ser cedides a Administracions o ens públics que ho requereixin en ús de les seves competències previstes en una norma amb rang de llei, per una ordre judicial, o en el marc d’una investigació policial.
– Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Informació addicional: Per a més informació sobre aquest tractament, els teus drets i el procediment de com exercir-los pot consultar la informació addicional a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Publicat el 24 Enero 2020 per Padc | Arxivat a Ateus