castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico falso iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


TERTÚLIA –12.2.2020– I CALÇOTADA –22.2.2020

TERTÚLIA
En el «Dia de Darwin», 12 de febrer, el Professor d’antropologia Miguel Doñate ens proposarà un tema per a la tertúlia, que està força d’actualitat. Serà, com sempre, al local social, al carrer Daoiz i Velarde 30, al barri de Sants de Barcelona, a tres quarts de set del vespre.

Els poders fàctics de les religions estan fent un gran esforç per tal de convèncer a la societat que la religió forma part de la substància de l’ésser humà.

Farem, doncs, la tertúlia sobre «Societat, fet religiós i perspectives», intentant esbrinar si la religió és l’essència de l’existència, o —encara que falsa— és necessària per a la vida, o potser és falsa i innecessària.

CALÇOTADA
Anunciem alhora, que el dissabte 22 de febrer anirem al poble ateu i naturista «EL FONOLL» de la comarca de la Conca de Barberà —tota la informació a http://elfonoll.cat/— a fer una calçotada. El cost del menjar és inferior a 10€. Com que el poble és vegetarià, qui vulgui menjar vianda animal se l’haurà de portar de casa junt amb els estris, i la podrà cuinar amb el foc dels calçots.

Encara que s’hi pot arribar amb transport públic és millor fer-ho amb vehicle privat. A l’entrada del poble hi ha aparcament gratuït. Per tal d’organitzar l’excursió es demana que qui tingui vehicle amb places sobrants avisi, i qui no en tingui també avisi per poder aprofitar les places.

Finalment és absolutament imprescindible donar les dades de la quantitat de comensals ABANS del diumenge 16 de febrer, a fi i efecte que el pagès pugui preparar-nos els calçots acabats de collir.

Publicat el 5 Febrero 2020 per Padc | Arxivat a Ateus