castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


GRAN SOPAR DE SOLSTICI D’HIVERN 2020

Enguany queda totalment descartat poder fer un sopar de solstici presencial, però per tal de retrobar-nos i xerrar ho farem telemàticament.

Cada un dels participants podrà menjar i beure el que vulgui, si be farem un brindis cap al final, amb la beguda que tingueu mes a ma.

Durant el parell d’hores que durarà l’acte, farem una tertúlia sobre un tema un xic frívol, un xic formal «L’efecte papallona», en Francesc ens proposa la lectura de http://blocs.mesvilaweb.cat/FrancescAguilar/?p=229921

El sopar començarà a dos quarts de vuit del vespre del dilluns 21 de desembre. Tots els presents aniran de rigorosa etiqueta.

Si entreu a la videotertúlia a través de PC tipus torre cal disposar de càmera, micròfon i altaveus. Els ordinadors portàtils, les tauletes i els telèfons mòbils ja els porten d’origen.

Cal tenir llum suficient, no molt potent, però que il·lumini la cara.

Per entrar a la sala de conversa, només caldrà clicar l’enllaç que facilitarem als simpatitzants que ho demanin, al navegador, a la data i hora esmentades. Envieu mail a info@ateus.org, no feu “reply (contestar)” a aquest correu. També podeu posar-vos en contacte al 696505636 o per WhatsApp. Els socis tenen el link en un mail que se’ls ha trames.

Si algú no pot arribar a l’hora es podrà incorporar mes tard sense problemes.

Cal posar el nom per entrar, si es molt comú poseu la inicial del cognom.

Un cop dins la videotertúlia, accedint a la part inferior de la pantalla podeu activar/desactivar el micròfon i la càmera, o sortir, clicant la tecla corresponent. Si al lloc des d’on connecteu hi ha soroll, música, etc. cal desconnectar el micròfon fins que es parli.

En aquest tipus de trobades cal observar estrictament algunes normes:

Les intervencions seran, segons el nombre de participants i el nombre d’intervencions, d’entre 3 i 5 minuts màxim.

Caldrà forçosament demanar torn de paraula aixecant la mà, o clicant a la ma que hi ha a la part inferior esquerra de la pantalla. Com que no necessàriament el moderador veurà els senyals, cada cop que la llista s’hagi exhaurit, es podran demanar paraules, que es donaran per ordre de petició per el moderador i seran respectades inexcusablement.

Si algú es salta el torn o s’allarga més del temps establert, el moderador el pot renyar.

Recordeu que qualsevol soci o simpatitzant pot assistir, les vostres opinions i propostes son MOLT importants, els que visquin fora de Barcelona tenen la oportunitat de participar!! Ens faria especial il·lusió que els que han deixat l’associació per algun motiu, no hagin entrat per alguna dificultat, o que de moment participen en alguna xarxa social sense associar-se, participin al sopar.

Per donar mes neutralitat al debat al començar la reunió s’escollirà un moderador.

Albert Riba

Publicat el 17 Diciembre 2020 per Padc | Arxivat a Ateus